Close

Valors

EXPERIÈNCIA I RESULTATS

Els nostres socis estan avalats per una dilatada experiència en gestió empresarial, el que ens permet oferir solucions eficients, una extensa xarxa de contactes en sectors diversos i institucions i ser més efectius en l’execució de les transaccions.

PROFESSIONALITAT I EFICIÈNCIA

INEO Corporate aplica una cultura ‘hands on’ que permet la implicació directa en la implantació i execució dels projectes, fent que ‘les coses succeeixin’ d’acord amb les necessitats dels seus clients.

RELACIONS A LLARG TERMINI

La recurrència és el resultat d’un assessorament de qualitat, sempre a mida de cada projecte. INEO Corporate col·labora amb els seus clients garantint una relació client-assessor satisfactòria i duradora, basada en el coneixement mutu i la confiança.

CONFIDENCIALITAT

La discreció i la confidencialitat constitueixen valors bàsics i fonamentals en les relacions que establim amb els nostres clients en tots els àmbits de la nostra feina, i especialment perquè els processos de M&A concloguin amb èxit.

COBERTURA NACIONAL I INTERNACIONAL

INEO Corporate disposa d’una total cobertura en el mercat espanyol i una àmplia capacitat d’interacció a Llatinoamèrica, mantenint una densa xarxa de contactes professionals en tots els continents.

ÈTICA, RIGOR I SERIETAT

Les nostres recomanacions ofereixen la màxima fiabilitat i objectivitat, perquè els nostres clients disposin d’una visió complementària que, des de nous angles, permeti amb rigor i eficàcia, obtenir les millors solucions, d’acord amb els seus objectius.