Close
Slider

Consultoria estratègica fundada el gener de 1999 que ofereix serveis d’assessorament financer i corporatiu, amb experiència tant en grups multinacionals com en empreses familiars, pymes, start-ups, entitats financeres i societats d’inversió

 

El propòsit d’INEO Corporate és assessorar als seus clients oferint-los solucions innovadores i eficients mitjançant l’aportació de coneixements i experiència contrastats. L’objecte de la seva activitat és contribuir a generar valor a les empreses per créixer i enfortir-se en un entorn econòmic cada vegada més competitiu i exigent.
La seva experiència i professionalitat estan avalades per una trajectòria de 20 anys en el mercat i és el resultat de la integració progressiva de diferents despatxos i professionals.
INEO Corporate està present a Barcelona i Madrid i té així mateix una àmplia visió global. D’una banda, focalitzada a Llatinoamèrica, amb oficines pròpies a Xile i Colòmbia que li permeten establir una via de treball amb l’Eix del Pacífic i amb Amèrica del Nord. I, d’altra banda, a Europa, seguint la seva vocació de desenvolupament d’activitat a la UE.
És membre d’AICA (Alliance of International Corporate Advisors), xarxa mundial de consultories expertes en fusions i adquisicions, formada per més de 250 professionals amb presència a 39 països.

VALORS

 

 

INEO Corporate presta els seus serveis amb total independència d’altres institucions i societats econòmiques i financeres, evitant possibles conflictes d'interessos amb empreses auditores o altres entitats. La prioritat sempre és el nostre client i la defensa dels seus interessos. Així, l'assessorament va dirigit a donar una resposta eficaç a les seves necessitats, amb total independència respecte a altres possibles vinculacions.

Experiència i Resultats

Avalats per una dilatada experiència en gestió empresarial

Confidencialitat

Discreció i confidencialitat: valors bàsics

Cobertura Nacional i Internacional

Densa xarxa de contactes en tots els continents

Relacions a Llarg Termini

Relacions satisfactòries i duradores garantides

Ètica, Rigor i Serietat

Assessorament rigorós, fiable i objectiu

SERVEIS